قارچ چیست Options
قارچ چیست Options
Blog Article
جدیدترین درمان تبخال تناسلی برای درمان تبخال تناسلی از روشهای دارویی ضدویروس استفاده میشود. آسیکلوویر، والاسیکلوویر و فامسیکلوویر داروهای ضدویروسی هستند که میتوانند بروز تبخالها را کنترل کنند.
عسل به خاطر داشتن خواص ضد باکتریایی از گذشته به عنوان یک ماده دارویی برای ضدعفونیکردن بریدگیها یا سوختگیها استفاده شده است.
برجستگیهای کوچک قرمز یا تاولهای ریز سفید؛ ممکن است چند روز تا چند هفته پس از عفونت ظاهر شود.
تبخال دستگاه تناسلی یکی از بیماریهایی است که میتواند برای هر کسی که رابطهی جنسی دارد ایجاد شود. یکی از مهمترین عواملی که در ابتلا به این ویروس در افراد وجود دارد، داشتن چند شریک جنسی و سکس پرخطر است.
این محلول را ۳ تا ۵ بار در روز با استفاده از پنبه روی موضع بمالید و این کار را تا چندروز ادامه دهید.
روش استفاده از ریمل ابرو؛ چگونه ابروهای زیباتری داشته باشیم؟
گفته شدهاست که اگر در زندگی خود بیشتر از ۳ پارتنر جنسی داشتهباشید، پرخطر محسوب میشوید. پس تعداد شرکای جنسی در ابتلا به این بیماری بسیار موثر است.
در ادامه به برخی از نکاتی که میتوانند به پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی به شما کمک کند، میپردازیم:
با ماهیت تبخال و درمان آن آشنا شدید. همانطور که دیدید تعداد زیادی روشهای درمانی خانگی برای درمان تبخال وجود دارد که با سادهترین مواد ممکن میتوان به نتیجه رسید. چیزی که مهم است این است که باید درمان تب خال روی صورت درصورت مشاهده تبخال صبور باشید و به روش درمانی خود ایمان داشته باشید.
این مواد غذایی در ترکیبات خود مقادیری لیسین نیز دارند که برای سرکوب ویروس تبخال مفید است.
درمان تبخال با روغن زنجبیل، روغن آویشن، روغن مریم گلی یونانی، روغن اکالیپتوس و روغن پونه کوهی مکزیکی
مردان هم میتوانند به تبخال تناسلی مبتلا شوند و اگر چنین چیزی در آنها دیدهشود، باید به دکتر اورولوژیست مراجعه کنند.
تبخال و ویروس آن علاوه بر انتقال بین افراد ممکن است بین قسمت های مختلف بدن یک فرد مبتلا هم جا به جا شود. برای مثال ممکن است لب شما دچار تورم و التهاب ناشی از این ویروس شده باشد اما بوسیله انگشتان شما این ویروس به نقاط دیگر صورت هم سرایت کرده و ایجاد دردسر و بیماری کند!
پزشکان معمولا در مورد افرادی این داروها را تجویز می کنند که دچار عوارض جدی بیماری تبخال لب شده باشند و یا اینکه بخاطر شرایط خاص خود در معرض مبتلا شدن به بیماری به طور مکرر قرار گرفته باشند.